Спа Етикет

СПА ЕТИКЕТ

TerraAdora Spa & Beauty работи по най-високи световни стандарти. Ние не правим компромиси с качеството – разполагаме само с елитно оборудване и използваме единствено висш клас професионална спа козметика, а нашите терапевти са отлично подготвени професионалисти. За да можем да осигурим среда, осигуряваща цялостно СПА преживяване, молим нашите Клиенти да спазват общоприетия спа етикет.

Резервации
TerraAdora Spa & Beauty работи само с предварително записани часове. Моля, правете Вашите резервации достатъчно предварително, за да можем да
посрещнем максимално добре Вашите желания за часове и услуги. Ако имате определени предпочитания, както и ако желаете точно определен
терапевт, моля споделете ги по време на резервацията и ние ще се опитаме да отговорим на Вашите изисквания.
За да можете да се насладите на пълно спа изживявавне, моля елате поне 10 минути преди записаният час. В случай на закъснение сме принудени да намалим времето на Вашата резервация и да я таксуваме на редовната цена или напълно да откажем записаната услуга.

Резервация се отказава поне 24 часа предварително!

Ако имате специфични здравословни нужди, моля информирайте ни, за да можем да Ви предложим терaпии в унисон с Вашите нужди.

Обратна връзка
Вашето първокласно преживяване като Клиент на TerraAdora Spa&Beauty и безупречното качеството на получените от Вас терaпии са от първостепенно значение за нас. Моля не се притеснявайте да комуникирате с Вашия терапевт признаци на дискомфорт или неща, които са важни за Вас по всяко време на терaпията като например: температура, осветление, натиск, сила на музиката и други. Нашите терапевти са отлично тренирани професиналисти и ще отговорят на Вашите специфични изисквания.
Вашето мнение и обратна връзка са много важни за нас. Ние искаме да поддържаме среда на постоянно подобрение на услугите, както и максимално добре да отговорим на Вашите високи изисквания. Моля споделяйте предложения, оплаквания, идеи или похвали с Управителя на спа центъра.

Други
За да можете Вие и другите Клиенти на TerraAdora Spa&Beauty да получите максималното от своя престой, ние учтиво Ви молим да държите мобилните си телефони с изключeн звук по време на целият Ви престой при нас.
За да поддържаме постоянна атмосфера на релакс и като куртоазия към останалите Клиенти, ние учтиво Ви молим да провеждате разговори в общите помещения на салонът в умерен и тих тон, незасягащ личното пространство на останалите.
Топли и студени напитки се сервират като комплимент от TerraAdora Spa&Beauty.
Служителите на TerraAdora Spa&Beauty спазват високи етични и морални норми.
За неуместно се счита:
* Сексуално офанзивно поведения спрямо персонала или останалите Клиенти
* Проява на агресивно нетрезво състояние
* Арогантно поведение спрямо персонала или останалите Клиенти
При горе пояснените случай ние от TerraAdora Spa&Beauty запазваме своето право да прекратим започната услуга или да не обслужим клиента.
Благодарим Ви и Ви пожелаваме прекрасни и незабравими моменти на територията на TerraAdora Spa&Beauty!