Терапия за запълване на бръчките и уплътняване на кожата с YonKa

Какво Представлява терапия за запълване на бръчките и уплътняване на кожата с YONKA?

С напредването на възрастта кожата Ви губи част от своята устойчивост и става по-склонна към бръчки, сухота и възрастови петна. Започва да е суха набръчкана и уморена.

Ако сте загрижени за запълването на дълбоки бръчки, повторното уплътняване на кожата и възстановяването на младежкият Ви блясък, тази терапия може да е точно това, от което се нуждаете. Терапията е много подходяща за клиенти над 45 години и повече , които вече са почувствали първите признаци на стареене на кожата.

С всяка следваща процедура ще получавате първокласна грижа за лице против стареене, като започнем с професионална дълблока ексфолиация , хидратация, масаж последван от специално насочени техники за грижа против бръчките и завършвайки с изключителна и професионална маска за повдигане и стягане на кожата

Резултатът е гладка, енергизирана кожа с намалена поява на финни линии и бръчки.

Може да закупите терапията, като единична процедура за лице или за по- дълготрайни резултати, като серия от 4 процедури за лице (по 1 терапия седмично за 1 месец).

Тази терапия е за всеки, който иска да запълни бръчките и да се бори с умората на лицето, но е особено подходяща за зряла кожа на възраст над 45 години и повече.

Времетраенето на терапията е 90 минути.

Разпуснете в Релаксиращата Атмосфера на Нашия Спа Център