Дермабразио и Кислородна Терапия DermaOxy

Какво Представлява Дермабразио и Кислородна Терапия DermaOxy?

Ние от TerraAdora препоръчваме при първа процедура на кислородната ни терапия, задължително да бъде направено и дермабразио. Нашето диамантено микродермабразио е бърза неинвазивна процедура, при която се работи с вакуум смукателен апарат с диамантени дюзи. Чрез тази процедура кожата се ексфолира, премахва се мъртвата кожа и се активира процесът регенерация на кожата. Дермабразиото помага и за по-доброто проникване и усвояване на козметични продукти, което усилва и ефектът от тях.

В комбинация с кислородната терапия на DermaOXY от Дания, получаваме безупречни резултати, видими веднага след процедурата. Кислородната терапия на DermaOxy, представлява безопасна безиглена интервенция, която се извършва с утвърдено медицинско оборудване. Оксигениращата терапия използва предимствата на чистия кислород под високо налягане и вакуум, за да въведе ценните субстанции дълбоко в дермата, където те наистина могат да дадат резултат, като противодействат на следите от процеса на стареене.

Ето защо терапията е толкова ефективна дори и след първата процедура. Серумите на DermaOXY съдържат комбинация от активни съставки, като хиалуронова киселина и ретинол, които хидратират и стимулират клетъчното обновяване. Посредством високото налягане на кислорода тези субстанции се вливат в дермиса, където директно повлияват проблема.

След вливането на активните съставки се прилага масаж с друг накрайник на кислородния апарат, който впръсква 95% чист кислород. Тази висока концентрация активира компонентите на серума и анти-ейдж ефекта, както и способността на кожата да ги абсорбира. Всички тези етапи на процедурата осигуряват проникване на активните съставки и видими резултати при намаляване на бръчки и финни линии.

Процедурата е подходяща и за бременни!

Може да запишете своят час онлайн или като ни позвъните.

Времетраене на процедурата 80 минути.

Разпуснете в Релаксиращата Атмосфера на Нашия Спа Център