Детокс Масаж с Мед

Какво Представлява Детокс Масажът с Мед?

Масаж с мед – мощно средство за добро здраве. Медът съдържа активни съставки и помага за бързото извличане на токсините от човешкото тяло. Този масаж подобрява кръвообращението, което води до подобряване на храненето на тъканите и на вътрешните органи. Масажът с мед се прави и за почистване на кожата и за ускоряване движението на лимфата.

Всички полезни компоненти на меда бързо проникват в кръвта и участват в метаболизма на активните вещества. Чрез масажа с мед човек получава голямо количество от така необходимите му микроелементи и витамини, и то готови за усвояване (ензими, които пчелите вече са преработили). Така тялото не губи нито капка от енергията си за усвояването на тези хранителни вещества. Ето защо действието на масаж с мед е уникално!

При нас може да си запишете Детокс масаж с мед за 30 мин.

Ароматерапията с мед има ефект на естествена ексфолиация. Прониквайки дълбоко в кожата, медът абсорбира всички токсини. 15-20 минути от този масаж и вече върху тялото вместо чист мед могат да се видят мръсни сиви люспи. Много малко козметични или медицински процедури могат да постигнат толкова ефективно почистване на кожата. След масажа значително се увеличава еластичността на кожата, тя започва да „диша“.

Като имате предвид, че кожата и човешкия организъм са свързани помежду си, става ясно защо се подобрява ефективността им. Увеличава се обмена на веществата, организмът се пречиства от токсини, подобрява се регенерирането на тъканите. Наред с всички хранителни вещества, които се съдържат в меда, той има и висока проникваща 

Свойствата на меда при заболяванията

Масажът с мед е много ефективен при превенцията или лечението на вегетативно-съдовата система, при понижен имунитет, при лечение от продължителна пневмония и бронхит. Масажът с мед възстановява ставите, лекува и болки в долната част на гърба.

При простуди масажът с мед е просто незаменим. Направете го на горната част на гърба си, веднага след като се почувствате болни и на другия ден ще се събудите без кашлица и хрема. Масажът с мед оказва особено добър ефект на нервната система. Помага при нарушения на съня, умора – физическа или психическа. Масажът с мед облекчава стреса и депресията.

Разпуснете в Релаксиращата Атмосфера на Нашия Спа Център