Дълбока Хидратация с YonKa

Какво Представлява Дълбока Хидратация с YonKa?

Ако кожата Ви е опъната, груба, матова и имате фини линии…

Това са признаци на дискомфорт на кожата, която се нуждае от хидратация. Хидратацията не трябва да се бърка с подхранване! Кожата Ви може да е мазна, но дехидратирана. В този случай тя не трябва да бъде подхранвана, а дълбоко овлажнена. Точно такава е и нашата терапия за дълбока хидратация. Терапията е високо ефективна и помага на кожата Ви бързо да възвърне своя баланс, мекота и еластичност. Подходяща е за всеки тип кожа и предлага незабавен абсолютен комфорт.

Тази терапия е подходяща за всички сезони, при първите признаци на дискомфорт и дехидратация на кожата Ви. Дълбоката хидратация съживява и най-дехидратираната кожа, премахва следите от стрес и умора, омекотява, подмладява и балансира кожата. Какво да очаквате от терапията ?

Терапията започва с ароматен компрес, богат на етерични масла. Сетивно бягство, което веднага Ви потапя във вселената на марката YonKa. Последвано от топъл спрей с 5 – те етерични масла – лавандула, здравец, розмарин, кипарис, мащерка. 100% натурални – 100% чисти – 100% активни.

Тази финна смес има няколко предимства:

 – съживяване, пречистване, регенериране, стягащо, успокояващо и ревитализиращо действие.

Терапията продължава с ботаническа скраб без зърна за нежно отстраняване на мъртвите клетки. Козметикът ни нанася първата дълбокохидратираща маска под пара, за да насърчи премахването на черните точки. Този релаксиращ момент е подчертан от успокояващ масаж на лицето, шията и деколтето, за да Ви покани да се отпуснете и релаксирате. Вашата втора маска не е нищо друго освен двойно хидратираща маска за лице и шия. Пашкул от мекота , който ще събуди сетивата Ви и ще Ви покани да се съсредоточите отоново върху себе си, Вашите усещания и Вашето благополучие.

В краят на терапията се нанасят серум, крем и флуид от хидратиращата серия на марката, оставяйки кожата Ви мека, комфортна и сияйна.

Звучи добре, нали?

Ако искате да поглезите себе си или любим човек с терапия за дълбока хидратация, резервирайте час онлайн или ни позвънете.

Времетраене на процедурата 60 минути.

Разпуснете в Релаксиращата Атмосфера на Нашия Спа Център