Ексфолиация и Антицелулитен Масаж

Какво Представлява Ексфолиацията и Антицелулитният Масаж?

Ексфолиация е процедура, която отстранява мъртвите клетки от повърхността на кожата. Благодарение на нея, порите се изчистват, отварят се и кожата започва да диша. Ексфолиацията е добра подготовка за стартирането на антицелулитни процедури, почистената кожа ще усвоява по-лесно продуктите, които се използват и ефекта от тях ще е по-ускорен. Препоръчваме ексфолиация да не се прави повече от веднъж седмично. Антицелулитният масаж започва с плавни поглаждащи движения нагоре към големите лимфни възли, разположени в ингвиналната гънка. Движенията преминават към по-дълбоки масажни похвати , отново спазвайки посоката.

Антицелулитният масаж завършва отново с леки, плавни, изцеждащи движения към горната част на бедрото.

При нас може да си запишете Ексфолиация и Антицелулитен масаж за 60 мин.

Според Кожата и Степента на Целулита в Антицелулитният Масаж, Може да се Използват:

– Силиконова вендуза, с която се обработва цялата проблемна зона, избягва се вътрешната част на бедрото и с помощта на вакуум самата кожа се изтегля и се получава така нареченото „кожно валяче“ Така мастните депа се обработват в по-голяма дълбочина, подобрява се кръвотока към тях и същевременно се дренират.

– Масаж с бамбукова пръчка, която се движи по тялото, като точилка с лек натиск надолу към повърхността и се избутва нагоре.

– Ударни похвати, които имат рефлекторно въздействие и имат за цел да стимулира кръвообращението и процесите в тъканите. Те са ритмични и бързи.

Разпуснете в Релаксиращата Атмосфера на Нашия Спа Център