Карбокситерапия с Genosys

Какво Представлява Genosys

GENOSYS е корейска марка,която е известна е с своята концепция 5 free и иновативния подход за съчетаване на дермаролери и козметични продукти. Създателя на марката насочва вниманието си към иновация за микроиглен дермаролер,но липсата на пазара от козметичен продукт,който да бъде добре съчетан с иновативния ролер,всъщност го подтикват да започне работата и върху продукти,които да са без парабени,алкохол,аромат,оцветителни и минерални масла-така наречените 5 FREE.

 

Карбокси терапия

Ускорява доставянето на повече кислороддо кожните тъкани, придавайки на кожата здрав и сияен вид.
Иновативната маска подготвя кожата за по-дълбоко проникване на веществата в кожните слоеве, които се въвеждат с помощта на GENOSYS ролер. Хидратира в дълбочина и стяга кожата, изсветлява тена и помага в борбата с пигментните петна, благодарение на ефекта на Бор.
МЕХАНИЗЪМ
Фините частици CO2, които се генерират при контакт с гела и маската GENOSYS EZ CO2 MASK ускоряват доставката на повече кислород до кожните тъкани. Това действие подготвя оптимално кожата за третиране с GENOSYS ролер или микронидлинг терапия.
КЛЮЧОВИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
• Екстракт от Portulaca oleracea (тученица): известен е със своите антимикробни, противогъбични, противовъзпалителни и аналгетични свойства. Успокоява раздразненията и помага за лечението на различни кожни проблеми.
• Екстракт от Chamomilla recutita (лайка): изключително ценна съставка в грижата за чувствителна кожа, тъй като успокоява, овлажнява и потиска растежа на бактерии. Притежава отлични антисептични и лечебни свойства.
• Екстракт от Centella asiatica (центела азиатика): има невероятен оздравителен ефект, стимулира клетъчната регенерация, подобрява кръвообращението, успокоява кожата и укрепва тъканите.
• Екстракт от Glycyrrhiza glabra (женско биле): редуцира пигментациите и намалява появата на нови, като инхибира ензима тирозиназа. Предотвратява хиперпигментациите, озарява и подобрява тонуса на кожата.
• Екстракт от корен на Scutellaria baicalensis (байкалски шлемник): има противовъзпалителни, антиоксидантни, антимикробни, противогъбични, антивирусни и неутрализиращи свободните радикали свойства.

Разпуснете в Релаксиращата Атмосфера на Нашия Спа Център