Кислородна Терапия Derma Oxy

Какво Представлява Кислородната Терапия на Derma Oxy?

Кислородната терапия на DermaOXY от Дания, представлява безопасна безиглена интервенция, която се извършва с утвърдено медицинско оборудване.

Оксигениращата терапия използва предимствата на чистия кислород под високо налягане и вакуум, за да въведе ценните субстанции дълбоко в дермата, където те наистина могат да дадат резултат, като противодействат на следите от процеса на стареене.

Кожата е устойчива на екзогенни субстанции, което създава трудност за кремовете и серумите да проникнат дълбоко в по-долните слоеве на кожата – под епидермално ниво. Необходима е външна помощ за транспортиране на активните съставки от серумите на DermaOXY. Ето защо терапията е толкова ефективна дори и след първата процедура.

Серумите на DermaOXY съдържат комбинация от активни съставки, като хиалуронова киселина и ретинол, които хидратират и стимулират клетъчното обновяване. Посредством високото налягане на кислорода тези субстанции се вливат в дермиса, където директно повлияват проблема.
След вливането на активните съставки се прилага масаж с друг накрайник на кислородния апарат, който впръсква 95% чист кислород. Тази висока концентрация активира компонентите на серума и анти-ейдж ефекта, както и способността на кожата да ги абсорбира. Всички тези етапи на процедурата осигуряват проникване на активните съставки и видими резултати при намаляване на бръчки и финни линии.
Терапията се състои от 7 стъпки, които може да разберете само при посещение при нас.
Процедурата е подходяща и за бременни!
Може да запишете своят час онлайн или като ни позвъните.

Времетраене на процедурата 60 минути.

Разпуснете в Релаксиращата Атмосфера на Нашия Спа Център

Добавете тук текста на заглавието