Микронидлинг със Серумите GENOSYS

Какво Представлява Genosys

GENOSYS е корейска марка,която е известна е с своята концепция 5 free и иновативния подход за съчетаване на дермаролери и козметични продукти. Създателя на марката насочва вниманието си към иновация за микроиглен дермаролер,но липсата на пазара от козметичен продукт,който да бъде добре съчетан с иновативния ролер,всъщност го подтикват да започне работата и върху продукти,които да са без парабени,алкохол,аромат,оцветителни и минерални масла-така наречените 5 FREE.

МИКРОНИДЛИНГ със СЕРУМИТЕ GENOSYS  формулирани с внимателно подбрани съставки специално предназначени за микронидлинг терапия.

Щадящи формули:  Серумите GENOSYS са формулирани максимално да щадят кожата и не съдържат никакви вредни добавки, като се има предвид фактът, че съставките могат да проникнат дълбоко в кожата чрез микроиглите. Иновативните серуми не съдържат парабени, етанол, изкуствени аромати, оцветители и други вредни вещества, които биха могли да причинят кожни раздразнения.

Най-добър терапевтичен ефект чрез високоефикасни съставки:

• SH-полипептид-7: рекомбинантен протеин, който функционира като човешкия хормон на растежа – ключов хормон в организма за стимулиране възстановяването на тъканите и насърчаване на растежа, формирането и регенерацията на клетките. Получава се чрез микробна ферментация.

• Мултипептиди: пептидите имат способността да възстановяват клетъчната комуникация, благодарение на което активират синтеза на колаген и помагат за ревитализацията на кожата.

• Екстракт от растителни стволови клетки: има антивирусно, антиалергично и антиоксидантно действие и помага за лечение на кожните възпаления и раздразнения.

Разпуснете в Релаксиращата Атмосфера на Нашия Спа Център