Анти Ейдж Терапия с плодови киселини

Какво представлява Анти Ейдж Терапия с плодови киселини?

Въпреки че остаряването, е прекрасно, повечето от нас биха пропуснали видимите признаци на остаряване. Фините линии, бръчките, матовият тен и грубата кожа са само някои от често срещаните проблеми на стареенето. Нашата терапия с плодови киселини релаксира, възстановява и освежава кожата Ви. Започвайки с успокояващ ароматен компрес и мъгла от пет етерични масла, ще почувствате как напрежението се стопява в първите няколко минути от терапията.

След това Вашият сертифициран естетик Yon-Ka ще отстрани мъртвата кожа с естествен зеленчуков ексфолиант и ще последва пилинг с плодова киселина, съставен от органично произведени AHA и BHA (алфа и бета хидроксилни киселини). Ако все още не сте се потопили в състояние на пълна релаксация, подмладяващият масаж на лицето и шията със сигурност ще Ви постави в състояние на дзен. Като последна стъпка от Вашата терапия ще бъде поставена луксозна маска и ще бъдете събудени с енергизиращи аромати.

Планирайте терапия с плодови киселини винаги, когато кожата Ви изглежда уморена, за да подчертаете естествения си блясък и да възстановите гладкостта. Плодовите киселини незабавно ще разкрият по-ярка и гладка кожа и ще излезете след процедурата при нас с нова увереност.
За тези, които търсят по-интензивно решение против стареене,
опаковането на процедурата в пакет от четири сесии може значително да намали признаците на времето и да насърчи клетъчното обновяване.
В терапията се използват естествени плодови киселини, противоположни на агресивните химикали, така че кожата да стане по-гладка без повишена чувствителност и червенина.

Времетраене на процедурата 60 минути.

Разпуснете в Релаксиращата Атмосфера на Нашия Спа Център