Околоочна и Устна Терапия с шия и деколте с YONKA

Какво Представлява Околоочна и Устна Терапия с шия и деколте с YONKA?

Очите и устните са едни от първите места, където се показват видимите признаци на стареене, но тези области на деликатната кожа често се пренебрегват. Повтарящите се изражения на лицето, излагането на слънце и пушенето могат да ускорят процеса на стареене в тези области.
Околочната и устна терапия е повлияна от традиционната китайска медицина и основните меридиани на тялото и вътрешния източник на енергия. С използването на продукти с професионална сила, формулирани за контурите на очите и устните и спецефични масажни техники с кристалите авантюрин, чиято цел е да се изгладят финните линии и бръчки, да се намали подпухналостта и тъмните кръгове и видимо да се подмлади кожата, тази процедура оставя очите бляскави а устните плътни.

Подпухналостта и тъмните кръгове са намалени, а околоочният контур е повдигнат с цели 15%. В допълнение към изглаждането на фините линии и бръчки, тази процедура прави очите да изглеждат до 42% по-ярки и ясни. Околоочна и устна терапия е предназначена да намали видимите признаци на стареене, като същевременно озарява очите и изпъкват устните. Включвайки висококачествени продукти с професионални техники за масаж против стареене, тази терапия дава незабавни видими резултати.

Не чакайте, а запазете своят час онлайн или по телефонът, за да се уверите сами от моментният ефект на терапията.

Времетраенето е 60 минути, като може да се добави и като добавка към друга процудура за лице.

Времетраенето на добавката е 20 митуни.

Разпуснете в Релаксиращата Атмосфера на Нашия Спа Център