Масажна терапия „Игра на ароматите“ с YONKA

Какво Представлява масажна терапия "Игра на ароматите" с YONKA?

„Игра на ароматите“ с YONKA или „Удоволствие от аромати“ е озаряваща терапия за лице, която използва етерични масла за енергизиране, насищане с кислород и ребалансиране на кожата. Вашият тен остава сияен, докато ободряващият аромат на синергията на етерични масла насърчава трайно благосъстояние през цялото време.

„Игра на ароматите“ с YONKA , идеално пресъздава блясъка след ваканцията, като полира кожата и успокоява сетивата. Грижата за лицето Ви ще започне с ароматен компрес и релаксиращ масаж, който незабавно ще ви постави в режим на почивка. Вашият естетик ще поглези, обнови и хидратира в дълбочина кожата Ви с ексфолиращ пилинг на растителна основа, разпръскване на етерични масла и хидратираща терапия.

Това е вашето време за масаж на вашето лице, шия и деколте!

С ексфолирана и хидратирана кожа и облекчаване на напрежението „Игра на ароматите“ с YONKA, Ви дава така необходимото бягство от реалността, като обединява всички типични елементи на лицето в едно снизходително, едночасово изживяване.
Едва след като кожата Ви е озарена, масажирана, овлажнена и поглезена и можете физически да почувствате стреса и тревогите, премахнати от тялото си, ще разберете истинската магия на ароматите.
Терапията е най-бързият и най-достъпен начин да получите този „блясък за бягство“, без да напускате града.
Защо да чакате? Засияйте и резервирайте терапията си онлайн или ни позвънете.

Времетраене на процедурата 60 минути.

Разпуснете в Релаксиращата Атмосфера на Нашия Спа Център

Добавете тук текста на заглавието