Genosys Пилинг

Какво Представлява Genosys

GENOSYS е корейска марка,която е известна е с своята концепция 5 free и иновативния подход за съчетаване на дермаролери и козметични продукти.
Създателя на марката насочва вниманието си към иновация за микроиглен дермаролер,но липсата на пазара от козметичен продукт,който да бъде добре съчетан с иновативния ролер,всъщност го подтикват да започне работата и върху продукти,които да са без парабени,алкохол,аромат,оцветителни и минерални масла-така наречените 5 FREE.
GENOSYS SKIN RENEWAL PEELING SYSTEM (SRS) – ПИЛИНГ СИСТЕМА ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА
SRS е професионална пилинг система за изсветляване и озаряване на тена, по-гладка, свежа и сияйна кожа. Натурални плодови киселини, намиращи се в плодовете и други храни, помагат за премахването на мъртвите клетки от повърхността на кожата, стимулират клетъчното обновяване и формирането на нови и здрави епидермални клетки.

КЛЮЧОВИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ: „Естествен AHA комплекс в GENOSYS SRS“ Действия: лек пилинг, изравняване на тена и изсветляване на кожата, премахване на пигментните петна и стимулиране на клетъчното обновяване

• Млечна киселина: подобрява цялостната текстура на кожата, като овлажнява, отделя мъртвите повърхностни клетки и стимулира производството на колаген.

• Гликолова киселина: безопасно премахва мъртвите клетки и разкрива нова и свежа кожа. Активира производството на колаген и еластин в дермата, намалява появата на бръчки и ефикасно редуцира фотоуврежданията.

• Бадемова киселина: инхибира синтеза на меланин и потиска пигментацията, осигурявайки видимо подмладяване на фотоувредената кожа. Със своя антибактериален ефект, тя помага и при лечение на различни инфекции на кожата.

• Фитинова киселина: притежава антитирозиназно и антиоксидантно действие и намалява честотата на поствъзпалителните пигментации. Интензивно овлажнява кожата, контролира секрецията на себум и блокира образуването на меланин.

• SH-полипептид-7: рекомбинантен протеин, който има структура и функционира както човешкия растежен хормон – ключов хормон в нашия организъм за стимулиране възстановяването на тъканите и активиране на регенерацията на клетките и клетъчния растеж. Получава се чрез микробна ферментация.

• Екстракт от Scutellaria baicalensis (байкалски шлемник): притежава антиинфламаторни, противовирусни и антибактериални свойства.

Разпуснете в Релаксиращата Атмосфера на Нашия Спа Център