Client Stories

Michaela Dimitrova

Michaela Dimitrova

21 / 6 / 2022

Страхотно качество на всички услуги, от които съм се възползвала, и прекрасно отношение на всички от салона - изключително любезни и внимателни професионалисти. Препоръчвам!

g pav

g pav

21 / 6 / 2022

Изключителна и предразполагаща атмосфера, допълнена от професионално отношение и внимание.

Stefka Petrova

Stefka Petrova

21 / 6 / 2022

Горещо препоръчвам услугите на салона. Изключително професионално и любезно отношение всеки път. От близо две години ползвам услугите на салона за маникюр и педикюр и съм много доволна. Много внимателно и индивидуално отношение към клиента. Просто супер!!!

Ana Valeva

Ana Valeva

01 / 08 / 2022

Всеки път оставам изключително доволна. Откакто открих салона, посещавам само него. Обслужването е на изключително високо професионално ниво и дори има опция за запазване на час онлайн - не е необходимо да се обаждате, а ще получите обаждане за потвърждение. Тази опция представлява огромно улеснение особено за работещите.

Galina Dyankova

Galina Dyankova

20 / 9 / 2022

Много съм доволна от всички процедури за лице, масажите и отношението към клиента винаги е отлично - препоръчвам горещо! От няколко години съм доволен клиент на спа центъра и ползвам редовно много продукти на Yon-ka и Phitomer и вкъщи - препоръчвам и тях, към някои съм пристрастена дори :))